'Conor McGregor se neće boriti ove godine, on se igra sa svima vama'

Vlasnik UFC-a otkrio

'Conor McGregor se neće boriti ove godine, on se igra sa svima vama'

Irski MMA borac Conor McGregor sigurno se neće boriti do kraja ove godine, potvrdio je prvi čovjek UFC organizacije Dana White. 

Podsjetimo, Conor je već neko vrijeme penziji u koju niko ne vjeruje već se smatra da će se vratiti čim dobije dobru ponudu.

Takvog mišljenja je i Dana koji ipak kaže da Irca sigurno nećemo gledati do 2021. godine i poručuje da se on preko društvenih mreža samo igra sa pratiocima i da ne treba uzimati zdravo za gotovo sve ono što piše.

"Conor McGregor je u penziji i Conor se neće boriti. Nemam planova za njega. Trenutno sam u našoj borbenoj sobi i ovo što vidite iza mene je kalendar. On je popunjen do 7. novembra i Conor McGregor nije ni u jednoj od narednih borbi. Ove godine je on u penziji. 2020. godine se sigurno neće boriti. Ne kažem da se neće boriti u 2021., ali za ovu godinu nemamo planove sa njim. Conor McGregor je borac u penziji", kazao je White i dodao:

"Konstantno dobijam pitanja o penzionisanom borcu. Conor se u stvari igra s vama svima kao sa lutkama na konopcu. Postavio je jednu objavu u kojoj je napisao da pristaje i to nakon što je Kamzat Chimaev prozvao njega i još dva borca. Ja ne obraćam pažnju na nikakve izjave nekoa ko se ne bori niti ima nameru to da učini. On je trenutno u penziji. Da li verujem da će on tamo ostati? Mislim da većina nas ne veruje u to".

Podsjetimo, Conor je posljednji meč odradio u januaru ove godine kada je nakon samo 40 sekundi pobijedio Donalda Cerronea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti