Nestvaran izgled Conora McGregora: Njegovo tijelo je doživjelo ogromne promjene
Foto - Instagram

Nikad nije bio veći

Nestvaran izgled Conora McGregora: Njegovo tijelo je doživjelo ogromne promjene

Midhat Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor veći je nego ikad ranije.

Nekadašnji UFC-ov prvak perolake i lake kategorije, očigledno je odlučio da ode još jednu kategoriju više, pa je u proteklim mjesecima nabacio popriličan broj kilograma.

Naravno, sva kilaža je otišla u mišiće. Conor izgleda ogromno, a do povećanja mišićne mase došao je na sasvim običan način.

Conor je imao sedmični program za izgradnju mišićne mase ili kako se to stručno kaže mišićnu hipertrofiju.

Tijelo na ta način gradi kvalitetnu mišićnu masu koja je ravnomjerno raspoređena i izbalansirana, a nakon ovog programa tijelo je spremno za još naporniji i jači rad.

McGregor svakodnevno trenira za povratak u oktagon. Dobio je već nekoliko izazova i vidjet ćemo protiv koga će u 2022. godini odraditi svoj povratnički meč.

Top Komentari

King_Kenny
...nabildao se pa misli da je postao bolji borac...sad ce neko sa pivskim stomacicem da ga resetuje u visoj kategoriji...kao sto Fury drzi casove boksa onim misicavim likovima...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi