2

Komentari (2)

King_Kenny
...nabildao se pa misli da je postao bolji borac...sad ce neko sa pivskim stomacicem da ga resetuje u visoj kategoriji...kao sto Fury drzi casove boksa onim misicavim likovima...
Shaba
Fury je fkt majstor boksa. Njegov IQ, tehnika, na kraju krajeva snaga i izdrzljivost su fascinantni. Lik radi brutalne treninge al jednostavno nema genetiku da bi izgledo spektakularno. Vjerovatno bi to mogo postic steroidima, al nisu mu potrebni. Imo sam jednog prijatelja u klubu prije 7-8 godina. Lik masina bio, al izgledom bi se covjek prevario da mu na ulici opali samar i to bi bila najveca greska. Svi u klubu su bili, utegnuti, fina gradja osim njega, na izgled momak nije imo misica. Treniro je haos dobro, spreman, al dzaba, jednostavno nije imo genetiku. S druge strane, svi su ga izbjegavali za sparinge jer je covjek bio masina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.