Conor McGregor uhapšen na Korzici!

Zbog seksualnog uznemiravanja

Conor McGregor uhapšen na Korzici!

E. Škorić

Irski MMA borac Conor McGregor uhapšen je zbog seksualnog uznemiravanja.

Bivši UFC-ov član je boraivo na Mediteranu na svojoj jahti kada je u subotu uhapšen i ispitan. Priveden je zbog seksualnog uznemiravanja, ali mediji još nisu dobili konkretne informacije šta se dešavalo.

"Dana 10. septembra primili smo prijavu protiv irskog državljanina Conora McGregora za seksualno uznemiravanje i napastovanje. Gospodin je saslušan te je pušten na slobodu", objavio je ured javnog tužioca.

Navodno je do incidenta došlo u jednom kafiću i to Ircu nije prvi put da se nađe u takvim situacijama. Često je znao izazvati nerede, pa je tako u aprilu prošle godine iz čista mira u Irskoj šakom udario jednog muškarca u pubu.

Također, ranije je napao autobus s UFC borcima i na njega bacio kantu za smeće, a 2019. godine je u Miamiju oteo mobitel muškarcu.

Top Komentari

GigantMostarski
Pojelo ga bijelo
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi