Cormier: Borba protiv Miočića  po svemu sudeći biće mi zadnja u karijeri
Sjajni borac najavio je da će mu borba protiv Miočića po svemu sudeći biti posljednja

Sjajni borac najavio odlazak u penziju

Cormier: Borba protiv Miočića po svemu sudeći biće mi zadnja u karijeri

E. Dindić

Predsjednik UFC-a Dana White, objavio je da Brock Lesnar odlazi u penziju, te da se dugo očekivana borba sa Danielom Cormierom neće dogoditi. 

Lesnar je prihvatio ponudu WWE te prešao kod njih. Cormier je tako ostao bez dugo očekivane borbe. Zadnji put bio je u ringu kada je ukrstio rukavice sa Derrickom Lewisom.

Sada ga očekuje borba sa Stipom Miočićem, a kako sam kaže mogla bi mu to biti i zadnja u karijeri.

"Uvijek sam govorio da ću se boriti do 40 godine, a to znači da će ovo biti moja zadnja borba. Ne vjerujem da ću se boriti puno nakon ovoga, samo želim izaći i odraditi svoje"

Nahvalio je i svog idućeg protivnika kojeg je jednom već pobjedio.

"Vjerujem da će ovog puta biti bolja verzija sebe. Mislim da ovog puta neće napraviti greške kao onda i da će borba biti puno zahtjevnija za mene", rekao je Cormier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi