Čovjek je prava zvijer: Nestvaran izgled Anthonyja Joshue!

Već sada je spreman za meč

Čovjek je prava zvijer: Nestvaran izgled Anthonyja Joshue!

Midhat Šljivak

Anthony Joshua će 1. juna u New Yorku braniti pojaseve prvaka svijeta u teškoj kategoriji protiv Amerikanca Jarrella Millera.

Neporaženi Britanac će sasvim sigurno itekako biti spreman za ovaj meč, prvi van Velike Britanije, a pripreme za meč su uveliko počele.

Joshua žestoko trenira. Sparinzi su izuzetno jaki, a video koji dolazi iz dvorane pokazuje kako je AJ već sada spreman za obračun.

Naravno, treninzi će biti dozirani do 1. juna kada će Joshua ponovo u ring, a prema onom što vidimo iz dvorane, radi se fantastično.

Anthony Joshua je prava zvijer...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti