Joshua otvorio vrata skromnog doma: Pogledajte gdje živi dok se sprema za naredni meč

Želi ostati potpuno fokusiran

Joshua otvorio vrata skromnog doma: Pogledajte gdje živi dok se sprema za naredni meč

Anthony Joshua odlučio je da pokaže prostor u kojem boravi pred borbu protiv Jarrella Millera.

Obzirom da Joshua, kao i ostali spoznati sportisti, zarađuje veliki novac, očekivalo se da voli uživati u luksuzu, ali on je ipak pokazao da u vrlo skromnim prostorijama dočekuje narednu borbu.

Joshua je iznajmio jedan stan u Sheffieldu koji izgleda sasvim obično, a za medije je otvorio vrata istog i pokazao kako izgleda.

Britanski borac poručuje da želi ostati potpuno fokusiran na borbu, tako da je fotelja, kauč, kupatilo i kuhinja sve što mu je potrebno.

Zanimljivo, on je prije prethodne borbe boravio u skupocjenoj vili za čije iznajmljivanje se plaća čak 20.000 funti sedmično.

Promo

Top Komentari

Chupy
Ovo je za mene preseravanje.
0 0
Brzina99
Svaka čast na skromnosti, ali realno je mogao kupit bar novi kauč i fotelju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi