Damir Beljo demolirao Lukasa Paszkowskog

Trijumf bh. boksera

Damir Beljo demolirao Lukasa Paszkowskog

M. Šljivak

Najbolji bh. bokser Damir Beljo pobijedio je večeras u Zagrebu poljskog borca sa njemačkim pasošem Lukasa Paszkowskog jednoglasnom odlukom sudija.

Beljo je pružio zaista fantastičnu borbu. Dominirao je tokom svih deset rundi i na kraju sudije nisu imale apsolutno nikakve dileme kada je odluka o pobjedniku u pitanju.

Jednoglasnom odlukom, Beljo je pobijedio u ovom meču, te je tako položio do sada najteži ispit karijere i došao je do 25 pobjede u isto toliko borbi.

Poljskom borcu je ovo treći poraz u karijeri u kojoj ima 10 pobjeda, a večeras je potpuno nadboksan od sjajnog bh. borca.

Top Komentari

Benjamingst
To je onaj sto kaze da je Hrvat, pa Bosanac, pa Katolik, pa Hercegovac, pa iz Rame... itd itd...Bitno da on podrzava ratnog ZLOCINCA.Ja da vidim sportski portal on bi imao zabranu dase ime njegovo spomene vise.
11 26
Novak Profilćić
beljo ti si hrvatski kasijus klej. bravooooooo
12 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi