Gore "stijena", dole "štapići": Bokser svjetske slave na meti ismijavanja zbog "pilećih nožica"

Fanovi ga nisu štedjeli

Gore "stijena", dole "štapići": Bokser svjetske slave na meti ismijavanja zbog "pilećih nožica"

A. Čaušević

Jedan od "smrtnih grijeha" za sve one koji idu u teretanu je da propute dan vježbi za noge. 

Čini se da se upravo to u proteklom periodu desilo Deontayu Wilderu zbog čega je bokser svjetske slave bio žrtva ismijavanja na društvenim mrežama.

Wilder se vratio treninzima nakon što je prošle godine izgubio od Tysona Furyja, a zajedničku fotografiju je objavio njegov trenree.

Dok čeka končanu odluku da li će po treći put moći u ring Bronzanim bombarder trenira sa Malicom Scottom. Ogromnu pažnju su privukle njegove mršave noge.

Dok je u gornjem dijelu tijela i dalje "stijena", Wilderove noge izgledaju poput štapića što su korisnici društvenih mreža jedva dočekali.

"Pileće nožice", "Wow, pa on ima rodine noge", "Podsjetite ga da ne preskače vježbe s nogama", samo su neki od komentara.

Inače, još uvijek nije poznato kada će Wilder ponovo u ring. Bob Arum, koji je Furyjev promoter je nedavno kazao da će možda pružiti šansu američkom bokseru.

Kako sada stvari stoje Kralj cigana će ovog ljeta u ring protiv Anthonyja Joshuea pa će Wilder možda morati čekati tek sljedeću godinu da se po treći put bori s Furyjem.

Top Komentari

Mele
Neka se bori s Meksikancem buckastim prvo, obojica su porazena i izgubili pojaseve. Sad neka krenu ponovo .
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi