Naredni duel sa Lesnarom?

DC odbio Miočića jer želi višemilionsku zaradu

M. Šljivak

Daniel Cormier je proteklog vikenda ispisao historiju teške kategorije UFC-a.

Pobijedio je teškaškog prvaka Stipu Miočića i uzeo mu titulu, te sada drži i ovaj pojas pored svog u poluteškoj kategoriji.

Miočić je odmah zatražio revanš, ali DC ima druge planove i izvjesno je da doskorašnji prvak neće tako brzo u novu borbu za naslov.

"Čestitam DC. Nisam ti to imao priliku reću u kavezu, ali zaplešimo ponovo, odradimo revanš prije nego završiš karijeru", napisao je Stipe na Instagramu.

Ubrzo je dobio odgovor koji Miočića ne raduje i očigledno da DC želi borbu sa Brockom Lesnarom koja će mu donijeti milione dolara.

"Brate moj, bila je čast dijeliti kavez s tobom. Šampione, znam da ćeš se vratiti bolji nego ikad. Glavu gore i sretno s tvojom prinovom", napisao je Cormier.

Nije poznato da li će DC do kraja godine braniti jednu od titula, ali je izvjesno da će protiv Lesnara u kavez 2018. godine kada se kontroverzni borac i aktuelni kečer može vratiti borbama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi