Miočić i Cormier i nakon borbe pokazali kakva su gospoda
Foto: UFC

Profesionalci u oktagonu i van njega

Miočić i Cormier i nakon borbe pokazali kakva su gospoda

Stipe Miočić nije uspio odbraniti svoj pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji, a njegov vlasnik je postao Daniel Cormier.

Cormier je nokautirao Miočića u prvoj rundi i tako nakon prvaka u poluteškoj postao prvak i u teškoj kategoriji.

Inače, ova dva borca su bila puna poštovanja jedan prema drugome i prije meča, a tako se nastavilo i poslije.

Miočić je čestitao Cormieru, dok je i Cormier biranim riječima odgovorio Miočiću i poželio mu sreću sa prinovom koja se očekuje u porodici borca hrvatskih korijena.

"Čestitam DC. Nisam imao priliku reći to to u kavezu, ali hajde da zaplešemo ponovo i odradimo revanš prije nego što završiš karijeru", poručio je na svom Twitteru Stipe Miočić.

"Brate, bila je čast dijeliti kavez sa tobom. Znam da ćeš se vratiti bolji nego ikada šampione. Glavu gore i sretno sa bebom", odgovrio je Cormier na Miočićevu čestituku novom UFC pravu u teškoj kategoriji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi