Neobičan 'obračun' boksera: Podigao je nešto malo i vrišti kao pi**a!
Foto - Screenshot

Whyte proziva Wildera

Neobičan 'obračun' boksera: Podigao je nešto malo i vrišti kao pi**a!

M. Šljivak

Deontay Wilder će za tri sedmice imati treći obračun protiv Tysona Furyja u borbi za WBC naslov prvaka svijeta.

Američki bokser uspio je da se izbori za novi meč sa Furyjem u kojem će imati priliku da vrati WBC pojas kojeg je izgubio u februaru prošle godine nakon što ga je Kralj Cigana doslovno pretukao u ringu.

Wilder tvrdi da nikad nije bio spremniji za jedan meč. Snimci iz dvorane u kojima pokazuje snagu su česti, a prije nekoliko dana je objavio snimak kako diže 140 kilograma težine.

[twitter]https://twitter.com/BronzeBomber/status/1409666994438250501[/twitter]

To što je uspio podići ovu kilažu je i poprilično burno proslavio, a zatim se javio britanski bokser Dillian Whyte koji je ismijao Wildera i pokazao je kako on mnogo laganije diže tu težinu.

"Vrišti dižući ove lagane težine Moramo se boriti. Bilo kad i bilo gdje", napisao je Whyte, te je Wildera nazvao p****m i kukavicom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQvcHIhnr5a/[/instagram]

Whyte je privremeni WBC prvak svijeta teške kategorije i pobjednik duela Wilder - Fury imat će i obavezu da se bori sa njim.

The Body Snatcher je u karijeri na omjeru od 28-2, a u posljednjem meču u martu ove godine okončao je karijeru čuvenog ruskog boksera Alekandera Povetkina.

Top Komentari

lega
Mislim da će ga tyson poderat jer malo je čudan ovaj kralj cigana do sad mu niko nije uspio nanijeti neki tezak poraz
2 0
Manager
Vrištao kao šštta ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi