7

Komentari (7)

Mele
Ti najveci udarac u teskoj kategoriji ???? Ha ha, jesi cuo za Tysona pravog, Holyfilda, Lenoxa, bracu Klitcko. Alija, Foremana. ne sramoti se supcino, prebice te i ova kopija od pravog imena Tyson.
BlueTilIDie
Ne volim ni cigu a ni wildera, ali bih volio da mu wilder uspije razbiti brnjicu jer je predosadan, ali cudan je tyson bokser, rekao bi covjek smotan kao balvan na prvu, ali mu za sad niko nije uspio parirati.
Maestro
Ali se provaljuje bez potrebe! Koliko pita treba da ga pobijedi pa da ovaj prestane laprdati ko da nije svjestan da mu trener prošli put život spasio
Edin Merlin
Ovaj garonja nije uspio u dva meca da pobjedi i evo opet laprda. Ko da je srbin,tako i srbi prvo se kurce pa ga onda puse... hahaha
muxx
Sa onim svojim pilećim nožicama. Baš je smiješan. Ja ne znam kako je taj Wilder završio u vrhu boksa.
rebel29
Pojest ce ga gipsy king
user1603952710
Suti bolan, uspavat ce te cigan opet. Nemoj ga nervirati ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.