Greška života: Pokušao obiti automobil UFC zvijeri, pa sav isprebijan otišao u zatvor
Foto - Screenshot

Derrick Lewis sredio pljačkaša

Greška života: Pokušao obiti automobil UFC zvijeri, pa sav isprebijan otišao u zatvor

Midhat Šljivak

UFC zvijezda Derrick Lewis zaustavio je čovjeka koji mu je pokušao obiti automobil.

'Crna zvijer' je uhvatio na djelu pljačkaša i uzeo je stvar u svoje ruke. Svojim vještinama ga je zaustavio, a zatim ga je zadržao do dolaska policije.

"Kučkin sin mi je pokušao obiti automobil. Pogrešan automobil je odabrao", poručio je Lewis i objavio je fotografiju modrice na ruci.

Nesretni kriminalac je sa zavojima oko glave priveden u policiju, ali sigurno da će mu mnogo teže pasti činjenica da je dobio batine, nego što će u zatvor zbog pokušaja pljačke.

Derrick Lewis je na vrhu liste po broju nokauta u UFC historiji (12) trenutno je prvi izazivač za prvaka teške kategorije.

Pred njim je vjerovatni obračun sa Francisom Ngannouom za titulu i on je jedan od rijetkih koji je pobijedio Kamerunca.

Lewis je u karijeri na omjeru od 25-7, a posljednji nastup imao je u februaru kada je brutalno nokautirao Curtisa Blaydesa.

Top Komentari

ragge
Ako pomisliš da si peh u životu sjeti se ovog čovjeka, od toliko auta baš njegovo našao
5 0
dinass
Stiglo ga sta je zasluzio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi