Dillian Whyte opet prozvao Stipu Miočića

Tvrdi da bi porazio UFC prvaka

Dillian Whyte opet prozvao Stipu Miočića

Jedan od najboljih boksača svijeta Dillian Whyte nedavno je izjavio kako bi se volio okušati u UFC.

Pritom je javno prozvao UFC teškaškog prvaka Stipu Miočića rekavši kako bi "razbio Miočićevu facu".

Da se Whyte ne šali poručio je Whyte u novoj izjavi na tu temu.

"Nisam trenirao kickboxing i MMA već neko vrijeme, ali to je za mene poput vožnje bicikla. Čim se ponovo uhodam bit ću spreman za dominaciju" - poručio je Whyte koji je prije boksačke karijere bio uspješni kickbokser s 20 pobjeda i jednim porazom u K1 te osvajač europskog K1 naslova. U MMA je odradio samo jedan meč 2008 kada je za samo 12 sekundi nkautirao Marka Strouda.

"Prvak Stipe Miočić i Francis Ngannou su elita u tom sportu i morao bih poraditi na "grapplingu" i hrvanju. Ali znam da bih na nogama i boksanjem u rukavicama od 4 unce mogao nokautirati bilo kojeg od Top 10 teškaša. Nije to šala, imam bolje boksačke vještine od bilo koga tamo" - kazao je Whyte. 

Top Komentari

Mele
Boricu se ija za reklamu i samo preko interneta, nije los bokser, ali je popusio dobre batine vise puta, tvrd jeste, samo to ga odrzi na nogama i uzvrati jako pa pobijedi na ktaju. AJ ga je premlatio, a Stipe bi ga razvalio.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi