Pijana djevojka pokušala utrčati u oktagon na UFC borbi, a onda brutalno uspavana

Zaštitar hladnokrvno reagovao

Pijana djevojka pokušala utrčati u oktagon na UFC borbi, a onda brutalno uspavana

E. Čaušević
Teme:

UFC borbe često nam donose spektakularne poteze i nokaute, ali nekada zna biti zanimljivo i na tribinama.

Tokom UFC 274 koji se nedavno održao u centru pažnje našla se jedna djevojka koja je pratila ovaj događaj sa svojim prijateljima.

Došli su da pogledaju borbe i uživaju u UFC-u, ali nakon što je alkohol počeo malo da ih "udara" ova djevojka došla je na ideju koja se ispostavila na kraju da je bila zaista užasna.

Naime, ona je odlučila u jednom trenutku da pokuša utrčati u oktagon u toku jedne borbe, a sve to krenulo je itekako po zlu.

Kada je preskočila zaštitnu ogradu na tribini bilo je jasno da je u alkoholiziranom stanju, ali je uz podršku svojih prijatelja krenula prema oktagunu i čak se popela do same ograde, ali onda ju je jedan od zaštitara "uspavao".

On je vidio djevojku kako trči prema njemu i kada je došla blizu ograde hladnokrvno ju je odgurnuo, te je ona pala u publiku koja je bila u prvim redovima.

Njeni prijatelji su sve to s oduševljenjem pratili i očito ih nije baš bilo briga što je ona možda povrijeđena nakon žestokog pada.

Nakon što se pojavio video na društvenim mrežama nikome nije bilo jasno zašto je ona to uradila jer je jasno da je nemoguće ući u oktagon i da je to zadnji sport gdje neko iz publike treba pokušati tako utrčati.

Međutim, jasno je da je alkohol u svemu tome odigrao veliku ulogu, ali djevojci i njenim prijateljima više neće pasti na pamet da pokušaju nešto slično.

Top Komentari

snupi
Kako nikome nije jasno, pa to je uradila zbog glupog objavljivanja na drustvenim mrezama i broja pregleda. Vecina danasnje omladine u stanju je uraditi neku glupost ugrozavajuci cak i zivot sto normalna osoba nemoze ni zamisliti, to snimiti i postaviti na drustvene mreze.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi