Eddie Hearn: Hunter bi mogao napraviti probleme Hrgoviću
Pred hrvatskim teškašem stoji težak izazov

Slavni promotor planira novu borbu

Eddie Hearn: Hunter bi mogao napraviti probleme Hrgoviću

Prvi čovjek Matchroom Boxinga Eddie Hearn najavio je kako bi sljedeći protivnik hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića mogao biti Amerikanac Michael Hunter (18-1-1), prenosi Index.hr

On je trenutno sedmi na ljestvici najboljih teškaša svijeta prema BoxRecu, a posljednju borbu je odradio 7. prosinca prošle godine, kada je remizirao s Rusom Aleksandrom Povetkinom. Hunter i Hrgović bi se trebali boriti u veljači ili ožujku sljedeće godine, a do kraja ove godine (19. prosinca) hrvatski boksač će odraditi još jednu borbu protiv slabijeg protivnika u Zagrebu.

"Hrgović nije imao puno borbi kao profesionalac, ali je vrlo, vrlo dobar", rekao je Hearn za Boxing Social.

"Znam da je sparing druga priča, ali kada je nekoć sparirao s Davidom Hayeom, on je sam rekao da se 'ovaj klinac zna boriti'. Znamo i što se dogodilo u sparinzima Hrgović-Dubois. Ovaj dečko je opasan, on je poseban. A borba za njega je ona s Michaelom Hunterom. To je taj meč. Već sam pričao s Kalleom Sauerlandom, našim promotorskim partnerom za Hrgovića. Bit će teško. I bilo bi lijepo da se Hunter bori besplatno jer je, navodno, rekao da se želi boriti besplatno. Siguran sam da ga nećemo moći platiti kao što smo ga plaćali dok je bio s Matchroomom, ali sam i siguran da se dobra lova vrti oko te borbe i da se radi o sjajnom meču za obojicu", priznao je Eddie Hearn.

On je nakon spomenute borbe s Povetkinom raskinuo ugovor s Hunterom, ali je izjavio kako bi ponovno htio surađivati s američkim borcem. Možda je upravo meč protiv Hrgovića prilika za to.

"Hunter je vrlo težak protivnik za Hrgovića i mislim da ne postoje oni koji ne bi htjeli vidjeti tu borbu", zaključio je slavni promotor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti