Erko Jun se konačno vratio u oktagon i nokautirao protivnika već u prvoj rundi!

Bh. borac slavio u Njemačkoj

Erko Jun se konačno vratio u oktagon i nokautirao protivnika već u prvoj rundi!

E. Čaušević

Bh. borac Erko Jun vratio se nakon pauze u oktagon i uspio je da upiše pobjedu u okršaju protiv Gianluce Locicera.

U njemačkom Dizeldorfu održan je EMC 8, a Erko Jun se predstavio publici na sjajan način i uspio je da dođe do nove pobjede.

Bh. borac je zbog pandemije koronavirusa imao tri otkazane borbe, ali konačno se uspio vratiti u oktagon i to je uradio na zaista sjajan način.

Erko Jun se borio protiv italijanskog borca Gianluce Locicera i već u prvoj rundi uspio je da riješi sve i dođe do pobjede.

Naš borac je na kraju slavio nokautom jer je nanio nekoliko snažnih udaraca Italijanu u lijevu butinu zbog čega on više nije bio u mogućnosti da nastavi meč, a sudija je mogao samo da označi kraj.

"Hvala svima koji su me podržavali i vjerovali u mene. Ponovo sam na pravom putu, nokaut u prvoj rundi", rekao je bh. borac nakon sinoćnje pobjede.

Cijelu borbu našeg borca i proslavu pobjede možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

amex
Bravo erkoo
3 0
Shaba
Samo naprijed ljudino. Mlad je, radi puno na sebi, ima glad, zelju i prije svega srce i to se vidi. Dokaz kolko covjek moze napredovat kad radi s predano s jakim borcima,iako nije bio citav zivot u borilackim sportovima. Respect i puno srece u nastavku karijere.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi