Erko Jun spreman da uništi novog rivala

Novi izazov za bh. mašinu

Erko Jun spreman da uništi novog rivala

M. Šljivak

Bh. borac Erko Jun u oktagon će ponovo 5. septembra.

Erko će u odraditi meč u EMC promociji, a za protivnika će imati nizozemskog borca Damiana Olszeweskog.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEe0roAAjzC/[/instagram]

Bit će to prava šansa da se Erko vrati pobjedama nakon prvog poraza u karijeri kojeg je imao protiv legendarnog Mariusza Pudzianowskog.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEOvpQ4gVig/[/instagram]

Olszewski je trenutno na omjeru od 2-2. Bit će sasvim sigurno dobar izazov za Erku koji je u proteklim mjesecima u brutalnim treninzima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEZgaduAK60/[/instagram]

Bh. borac je jedna od najvećih zvijezdi KSW promocije. Uskoro bi trebao raditi borbu i u ovoj organizaciji, ali sada je najbitnije da uspješno prođe prepreku koja je pred njim.

Top Komentari

Zeleni_zub
Oteo farmerke nekom migrantu
2 4
Sadik82
Haj ohanite s ovim velikim “patriotima” svi fol pocrkase za Bosnom a prva stvar sto urade kad odsele je promjene ime. Jun, Sturm, od***ite obojica
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi