Zvijer kakva se ne može vidjeti često, a još Bosanac: Nevjerovatni Erko Jun svakim danom je sve jači

Nestvarni treninzi

Zvijer kakva se ne može vidjeti često, a još Bosanac: Nevjerovatni Erko Jun svakim danom je sve jači

M. Šljivak

Otkako se pojavio u svijetu borilačkog sporta Erko Jun je privukao veliku pažnju.

Bosanac sa belgijskom adresom jedna je od najvećih zvjezdi poljske borilačke promocije KSW, a nakon nekoliko zabavnih borbi u kojima je vidio da može rušiti prave zvijeri, odlučio se ostaviti iza sebe svijet modelinga i posvetiti borilačkoj karijeri.

Erko svakodnevno žestoko trenira. Ima sparinge sa nekim od najboljih boraca Evrope, a pored sparinga tu su naravno kardio vježbe i vježbe snage koje su svakodnevne.

I zaista je prava zvijer što se treninga tiče. Pokušava apsolutno sve i ništa mu nije teško napraviti, pa se mnogi čude je li realno ono što čovjek radi.

Nema dileme da će u naredni meč Erko ući više nego spreman i svi jedva čekamo da ga vidimo u oktagonu

Top Komentari

Assassin
Nabildan, zna se ulični potuci, trenira dobro trenutno. Ali stenje prilikom izvođenja vježbi ko da ga sexualno neko u stražnjicu obrađuje. Nigdje veze, niti je Chi energija niti ista tri pullupa i stenje sramota.
3 3
Panjevi7
To janjarac pekmez ti ****m!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi