Bosanska zvijer dominira u Hrvatskoj: Za njim se apsolutno svi okreću

Erko Jun žestoko trenira

Bosanska zvijer dominira u Hrvatskoj: Za njim se apsolutno svi okreću

M. Šljivak

MMA borac iz Bosne i Hercegovine Erko Jun privlači veliku pažnju otkako se pojavio u svijetu borilačkog sporta.

Nekadašnji fitnes model ozbiljno se posvetio treninzima i tek mu predstoje pravi izazovi u karijeri, ali ako je suditi po onom što prikazuje na treninzima, on će biti spreman za sve izazove.

Erko se trenutno nalazi u Makarskoj, gdje je organizovan ljetni kamp UFD gyma, a treninzi su zaista brutalni. Okupili su se brojni MMA borci iz regiona, a bh. borac je taj koji privlači veliku pažnju.

Svaki sekund slobodnog vremena Erko iskoristi za zabavu. Na ulicama je velika pomama za njim i gotovo da nema onog ko se ne okrene da vidi bosansku zvijer.

Zaista je i dalje fizički impresivan, ali ćemo sačekati još neko vrijeme da vidimo koliko je napredovao i u oktagonu.

Top Komentari

zeljo4ever
Ne zaboravite i naseg Damira Hadzovica pa i Soldica. Nemojte sve domace pljuvati..
10 0
nikokovac
Nista od njega u ringu nema runja od borca drzi se ti druze instagrama
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije