Legenda razočarana što ga Tyson nije izabrao za meč: Trebao je to da učini
Foto - Screenshot

Smatra da je sada kasno

Legenda razočarana što ga Tyson nije izabrao za meč: Trebao je to da učini

M. Šljivak

Legendarni Evander Holyfield smatra da od njegovog novog meča sa Mikeom Tysonom neće biti ništa.

Iron Mike se za 15 dana bori sa Royjom Jonesom u svom povratničkom meču, a Holyfield je istakao razočarenje što je tako. Vjerovao je da će Tyson pristati na treći meč sa njim.

"Smatram da je trebao prvo mene izabrati za protivnika. Nešto mi je to mutno sad. Mislim da nakon njihove borbe neće biti borbe sa mnom. Neće ostati ništa u Mikeu nakon ovog meča", rekao je Holyfield i dodao je:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGitowcl3JX/[/instagram]

"Zbog naših godina ne možemo očekivati da se nova borba desi. Ja imam 58, on 54, naša borba je trebala biti prvo organizovana", istakao je Evander.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHZdPp3Bq4F/[/instagram]

Holyfield je u karijeri dva puta dobio Tysona. 1996. godine je pobijedio prekidom u 11. rundi, a godinu dana kasnije Tyson je izgubio nakon što je Holyfielda ugrizao za uho.

Top Komentari

Mele
Holyfild je bolji, mada je prgav po stilu, Daglas ga je uhvatio nespremnog i pobijedio. Lenox je nabubao obojicu, mada je tad Tyson bio na zalasku kariere. Od ove generacije je bilo dosta dobrih boksera, Ruddock, braca Klicko, Bowe, stari Foremman, Morisson, Rahman itd, dok je ona stara generacija imala velikane Freizera, Nortona, mladog Foremana i sampiona Alija..Izmedju njih su bili braca Spinks, Holms, Berbick itd , koje je Tyson pomeo za nekoliko minuta ili rundi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi