Vegan došao na farmu da izrazi protest, uslijedilo je leteće koljeno i boks kojeg će dugo pamtiti
Nevjerovatna scena prebijanja dolazi nam s jedne farme gdje su vegani došli protestvovati protiv iskorištavanja životinja (Foto: Screenshot)

Protesti nisu bili uspješni

Vegan došao na farmu da izrazi protest, uslijedilo je leteće koljeno i boks kojeg će dugo pamtiti

M. Šljivak
Teme:

Nevjerovatan obračun desio se prije nekoliko dana na jednoj farmi u Sjedinjenim Američkim Državama, a u njemu je učestvovao vlasnik objekata za uzgoj životinja i jedan vegan koji mu je iznenada došao na vrata.

Veganska ishrana širom svijeta postala je jako popularna, ali za mnoge problem predstavlja to što vegani silom pokušavaju nametnuti svoja pravila i drugima.

Nekoliko vegana, koji se bore za ukidanje farmi i bilo kakve eksploatacije životinja, odlučili sz otići na lokalnu farmu i lično protestvovati pred očima farmera.

To jednom od njih u životu nikako nije trebalo. Tako je naljutio vlasnika farme da je ovaj izgubio razum i krenuo je da tuče nesretnika.

Vegan mu je protestvovao pred očima usred objekta gdje se uzgajaju svinje. Očigledno ga je toliko iznervirao da je ovaj odlučio fizički reagovati.

Oglasi

Krenuo je aktivist prema izlazu, a zatim je uslijedio šok. Farmer je očigledno čovjek koji dobro poznaje borilački sport i to je pokazao u narednih nekoliko sekundi.

Bahato i s leđa je nesretnog čovjeka udario fly kickom, ovaj je pao na pod, ali nije želio reagovati.

Niko od drugih aktivista nije želio fizički obračun s farmerom koji je zatim vrištao prema svima: "Napolje, svi napolje odmah".

Nije se zadovoljio samo ovim već je vegana kojeg je udario letećim udarcem odlučio i dodatno povrijediti. Uslijedio je i žestok udarac boksom od kojeg je čovjek pao.

Predstavnici pokreta za zaštitu životinja potom su napustili farmu, ali sve su snimili i sigurno je da će protiv farmera biti pokrenut postupak za napad.

Niko nije očekivao da će biti fizičkog napada. Vegani su došli kako bi mirno protestvovali, ali na kraju će jedan od njih jako loše pamtiti ovaj izlet.

Oglasi