Nezadovoljni borac brutalno nokautirao ring djevojku: Cura zadobila teške povrede
Velika nesreća ring djevojke nakon što ju je neoprezni MMA borac poslao u bolnicu (Foto: Screenshot)

Nevjerovatna scena

Nezadovoljni borac brutalno nokautirao ring djevojku: Cura zadobila teške povrede

M. Šljivak
Teme:

MMA borac Andrew Whitney slomio je vilicu ring djevojci nakon što je nezadovoljan sudijskom odlukom i porazom kojeg je doživio iz protesta počeo mahati rukama po oktagonu.

Andrew Whitney je prije nekoliko dana na Floridi poražen u borbi protiv Farkhada Sharipova, ali mnogo se više priča o onom što se desilo nakon proglašenja pobjednika.

Američki borac smatrao je kako je dobio meč. Već je bio spreman za slavlje, no sudije su drugačije od njega vidjele ovu borbu i pobjedu su dodijelile Sharipovu.

To je itekako razbijesnilo Whitneyja. Okrenuo se i zamahnuo rukom te je nehotice pogodio ring djevojku i to tačno u vilicu.

Nesretna cura je završila u bolnici. Doživjela je tešku povredu i od ovog udarca joj je slomljena vilica.

Oglasi

Whitney se naravno odmah izvinio. Nije imao nikakvu namjeru povrijediti ovu djevojku koja se jednostavno našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Ipak, bez dileme je ovaj MMA borac morao biti oprezniji. Ovakvo bespotrebno bacanje udaraca nije nešto što se treba raditi nakon meča, a ovog puta je deblji kraj izvukla ova lijepa djevojka.

Ona će u narednih nekoliko sedmica morati da miruje i neće moći jesti običnu hranu te je prinuđena koristiti tečnu hranu.

Andrew Whitney je 38-godišnji američki MMA borac koji se takmiči u bantam kategoriji i nosim nadimak 'Zvijer'.

Njegova karijera nije naročito uspješna. Ovaj 38-godišnjak je odradio ukupno 27 borbi i ovo mu je bio 11. poraz, čak šesti u nizu.

Očigledno je da je njegova profesionalna karijera pri kraju. Vjerovatno ćemo ga gledati u još nekoliko borbi i sigurno je da i on želi karijeru okončati pobjedom.

Top Komentari

King_Kenny
...a ona nabacila kez od uha do uha,ne ocekujuci da ce biti patosirana...
0 2
user1601076490
Ovo bilo prije 6 godina, neka ukuca neko na Youtoube hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti