Ovo prelazi sve granice: Borac se na bini pojavio potpuno go
Japanski borac Nobumitsu Osawa izazvao je ogromnu pažnju zbog činjenice da se na sučeljavanju s protivnikom pojavio potpuno go. Nešto neviđeno u svijetu muškog MMA sporta (Foto: Screenshot)

Nevjerovatna scena

Ovo prelazi sve granice: Borac se na bini pojavio potpuno go

M. Šljivak
Teme:

Svijet borilačkog sporta odavno više nije isti jer su u njega ušetali brojni lažni šampioni, zabavljači, klaunovi zbog kojih se i najvećim ljubiteljima borbi često ovi sportovi znaju i zgaditi.

Borilački sportovi nešto su u čemu istinski ljubitelji uživaju, no dosta je organizacija koje skrnave sve što su prave ikone borbe napravile u proteklim decenijama.

Danas su u ponudi brojni cirkusi. I određeni borci znaju prijeći sve granice dobrog ukusa, a to je danas pokazao japanski borac Nobumitsu Osawa.

On će posljednjeg dana 2022. godine odraditi borbu protiv Johnnyja Casea. Borba je dio eventa Bellator protiv Rizina, a Japanac će ostati upamćen po onom što je danas napravio.

Osawa se na sučeljavanju pojavio potpuno go. Muškost je sakrio samo nekim tanjirom i šokurao je apsolutno sve prisutne, posebno čovjeka koji je stajao ispred njega.

Oglasi

Mnogi nisu mogli da vjeruju šta vide. Ovakve scene su zaista bizarne i japanski borac je prešao sve granice dobrog ukusa.

Nobumitsu Osawa je 36-godišnji borac koji iza sebe ima 20 MMA borbi i učinak od 14 pobjeda i šest poraza. Posljednji meč odradio je u aprilu ove godine i pobijedio je Shoa Usamija.

Njegov rival je mnogo poznatije MMA lice. Johnny Case je godinama bio član UFC-a, gdje je međutim 2016. godine dobio otkaz.

'Hollywood' je u karijeri na omjeru od 27 pobjeda, devet poraza i jednog neriješenog meča, a u organizaciji Rizin je vezao tri uzastopna poraza.

Treba istaći da event Bellator vs Rizin predvodi nekoliko zaista sjajnih boraca, a u glavnoj borbi večeri borit će se AJ McKee i Roberto de Souza.

Također, tu je i borba Patrica Pitbulla protiv Klebera Kolikea Erbsta. Event se održava u Saitami.

Oglasi