Floyd već broji novac: Protiv Khabiba ću zaraditi mnogo više nego u meču s Conorom
"U džungli postoji mjesto za samo jednog kralja. Naravno da sam ja taj kralj. Zato što se on muči s Conorom, a ja ga lako riješim", poručio je Khabib

Spreman za novi povratak

Floyd već broji novac: Protiv Khabiba ću zaraditi mnogo više nego u meču s Conorom

M. Šljivak

Floyd "The Money" Mayweather spreman je da uđe u ring u bokserskom meču protiv neporaženog prvaka lake kategorije UFC-a Khabiba Nurmagomedova.

Jedan od najboljih boksera svijeta (50-0) prihvatio je Khabibov izazov, a uslov je naravno novac.

"Borićemo se. Prozvao me, ali on mora doći u moj svijet. Protiv njega očekujem devet brojki na čeku. Zaradiću više nego protiv McGregora, vjerovatno između 110 i 200 miliona dolara", rekao je Floyd.

Mayweather je posljednji "meč" odradio sa McGregorom u augustu 2017. godine i tada je slavio tehničkim nokautom u 10. rundi.

Sada je izazov još veći i sigurno je da bi njihov meč privukao veliku pažnju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi