Strašni srpski nokauter i 'bosanska zvijer' predvode FNC 18 u Banjoj Luci
Skull Crusher stiže u Banja Luku (Foto: Instagram / Bojkovicmma)

Bojković i Spahović se bore

Strašni srpski nokauter i 'bosanska zvijer' predvode FNC 18 u Banjoj Luci

Midhat Šljivak

Vodeća MMA organizacija u regionu FNC ponovo dolazi u Bosnu i Hercegovinu. 13. jula domaćin eventa je Banja Luka.

FNC na čelu s Draženom Forgačem radi zaista spektakularan posao kada je regionalna MMA scena u pitanju. Podigli su ljestvicu veoma visoko i organizuju zaista vrhunske događaje

Nedavno je su u Beogradu porušeni svi rekordi. Gotovo 20.000 ljudi je gledalo vrhunski event, a sada je ponovo došao red da FNC dođe u Bosnu i Hercegovinu.

13. jula domaćin FNC večeri je Banja Luka. Potvrđeno je to od strane prvog čovjeka organizacije Dražena Forgača.

"Ne postoji grad iz kojeg smo dobili više upita i poziva fanova koji prate borilački sport i traže da dođemo u Banja Luku."

"Zahvaljujem gradonačelniku i lokalnom partneru Hektor Fight Night koji su nas podržali i pomoći će nam u organizaciji ovog događaja koji nije nimalo jednostavan.

Oglasi

"FNC je organizacija vrhunske produkcije, nastupit će najpoznatiji borci iz regije. Očekujemo vrhunski spektakl, punu dvoranu Borik i pravi spektakl", rekao je Forgač.

FNC 18 trebao bi predvoditi jedan od najboljih mladih boraca regije Marko Bojković. Neporaženo nokauter je to potvrdio na svom Instagram profilu.

"Ljudi, ne samo da dolazim u Banja Luku da podržim FNC event, ja dolazim i da se borim", poručio je Bojković.

Oglasi

22-godišnji 'Skull Crhucher' je nedavno u Beogradu nakon 15 sekundi nokautirao Brazilca Julija Pereiru, pa mu neće biti problem da nastupi već 13. jula.

Protivnik će mu biti još jedan Brazilac. To je Arlen Ribeiro (12-5-1) i bit će to novi izazov za ovog srpskog nokautera.

FNC je potvrdio da će se u Banjoj Luci boriti Tomislav Spahović, Veljko Aleksić i Ivan Sičaja, a njihovi protivnici će uskoro biti poznati.

Nema dileme da će FNC napraviti još jedan spektakularan događaj. Forgač i ekipa rade vrhunski posao i organizacija izgleda zaista na svjetskom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije