Zastrašujuće upozorenje za Furyja: Predator je toliko snažan da pred njim staklo samo puca!

Šokantan snimak

Zastrašujuće upozorenje za Furyja: Predator je toliko snažan da pred njim staklo samo puca!

Admin Čaušević

Francis Ngannou je slučajno poslao zastrašujuće upozorenje Tysonu Furyju. Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji će se protiv nositelja WBC boriti u Saudijskoj Arabiji 28. oktobra.

Ovaj 37-godišnjak rođen u Kamerunu trenutno trenira u Las Vegasu uoči borbe koja donosi ogroman novac, ali malo ko mu daje šansu da će moći srušiti neporaženog Kralja Cigana.

Međutim, Ngannou je tokom vikenda pokazao jezivu snagu kada je nenamjerno demolirao vrata jedne prodavnice.

Popularni Predator visine 193 cm prišao je trgovini i pokušao je gurnuti vrata. Nakon što se vrata nisu ni pomjerila ponovno je pokušao ući gurajući s malo više snage, da bi ga dočekao šok.

Staklo na prozorima na vratima iznenada je eksplodiralo i razbilo se na tlo, ostavljajući legendu MMA-a u čudu.

Oglasi

Ngannou je zatim povukao vrata, koja su se s lakoćom otvorila, prije nego što je prekoračio staklo i suočio se s ljutitim vlasnikom trgovine.

Objavljena snimka incidenta, koja nema zvučni zapis, prikazuje vlasnika kako negoduje s Ngannouom vani dok pregledava štetu.

Međutim, ispostavilo se da je Ngannou platio štetu te je poslije bio nasmijan dok je pozirao za zajedničku fotografiju sa vlasnikom trgovine.

Inače, za potrebe borbe protiv Furyja, Kamerunac je angažovao i Mikea Tysona te se nada da će mu savjeti druge bokserske legende biti od koristi.

Ngannou je dugo godina bio član UFC-a, ali je odlučio napustiti tu seriju nakon što mu nije omogućeno da ima vlastite sponzore ili zdravstveno osiguranje.

Top Komentari

Ss.ba
Al je zato glup kao noga. Ostavio mozak kuci,pa krenuo u trgovinu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi