Usporeni snimak jasno pokazuje kakve bombe je primao Miočić od Ngannoua
Foto - Screenshot

Ovo je nestvarno

Usporeni snimak jasno pokazuje kakve bombe je primao Miočić od Ngannoua

M. Šljivak

Stipe Miočić izgubio je pojas UFC prvaka teške kategorije.

Američki borac je teško nokautiran u drugoj rundi od Francisa Ngannoua koji je tako po prvi put postao najbolji MMA teškaš svijeta.

Ngannou je poznat kao strašan nokauter. Pokazao je to i u meču protiv Miočića i pravo je čudo šta je sve bivši šampion preživio.

Kamerunac je žestoko pogađao od samog početka. Mnogi bi završili na podu nakon nekoliko početnih udaraca, no Miočić nema uzalud status najboljeg svih vremena.

Međutim, u drugoj rundi je Predator ipak završio posao sa nekoliko strašnih bombi i postao je prvak svijeta.

UFC je donio usporeni snimak borbe i vidljivo je kakve je udarce Miočić sve primio.

Zaista brutalno...

Top Komentari

user1599438591
Zar moramo reklame gledat po 30 s?
6 1
Mele
Ova zivotinja je stvarno napredovala. Fizicki je bio jak, kao udarac je zadnje dvije godine mnogo se popravio. Prvi mec Stipe ga je napadao i udarao, rusio kako je htjeo. Sad je bio preplasen prije meca, dekoncentrisan, defanzivan. Takvom taktikom se ne pobjedjuje ova grdosija od 120 kg.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi