Udario nogom u bradu Edgara i brutalno ga nokautirao, a fotografija obišla cijeli svijet

Jedna od najboljih fotografija godine

Udario nogom u bradu Edgara i brutalno ga nokautirao, a fotografija obišla cijeli svijet

Endin Čaušević

Nevjerovatnu borbu gledali smo na UFC eventu 268 koji je održan u Madison Square Gardenu u New Yorku.

U centru pažnje našla se borba izmeđ Frankieja Edgara i Marlona Vere koji je brutalno nokautirao američkog borca.

Vera je u jednom trenutku nogom pogodio u bradu Edgara koji je odmah pao kao pokošen, a sudija je prekinuo borbu.

Jedan od fotografa koji je bio pored oktagona uspio je da uhvati trenutak kada je Vera udario nogom Edgara u bradu, a mnogi su ostali šokirani kada su vidjeli kako izgleda njegovo lice u tom trenutku.

Mnogi su pomislili da se radi o montaži, ali na kraju to nije bio slučaj i već sada ova fotografija je u konkurenciji za najbolju u ovoj godini jer je fotograf uspio da uhvati zaista nevjerovatan trenutak.

Image

Top Komentari

sportskenovosti
Prosuo ga na pod ko bake aljine zlatne kašike u sef
4 11
emanuelmacron
nije ni cudo,ratovi,otimacine,kradje ako se mi divimo ovakvim fotografijama,a zenska obuce minic ,mi je proglasimo,kurvom i ne moralnom,zato ce u buducnosti vladati *****i i pickice koje uzivaju u krvi,
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi