Fury brutalno izvrijeđao Wildera: Bježiš jer znaš da ću te školovati, p*****e!

Zagrijavanje za meč

Fury brutalno izvrijeđao Wildera: Bježiš jer znaš da ću te školovati, p*****e!

M. Šljivak

Borba za WBC prvaka svijeta u teškoj kategoriji između Deontayja Wildera i Tysona Furyja zvanično je zakazana za 22. februar.

Wilder će po drugi put protiv Kralja Cigana braniti pojas, a Fury je odlučio da prvi krene sa prozivkama pred ovaj meč.

Kako se Amerikanac nije pojavio na zakazanim medijskim aktivnostima, Fury je reagovao i poprilično je izvrijeđao šampiona.

"Ovo je poruka za Deontayja veliku pi****u Wildera koji se nije pojavio na današnjim medijskim aktivnostima. Tvrdi da ima gripu, ali to je zato jer ne želi biti u istoj sobi sa mnom jer bih ga školovao. Njegova ekipa se boji staviti ga u istu sobu sa mnom. To je činjenica", rekao je Fury i zatim je nastavio:

"Deontay, kakva si to p***a postao. Ne smiješ doći licem u lice jer znaš p***o da ću te naučiti pameti", rekao je iznervirani Fury.

Prilike da se nađu oči u oči će sigurno biti, a svi ljubitelji boksa nestrpljivo čekaju da se ovaj duo ponovo nađe u ringu.

Podsjetimo, prvi meč ovog dvojca u decembru 2018. godine završen je neriješenim rezultatom.

Top Komentari

Zoilomas
Gdje je video?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi