3

Komentari (3)

Mele
Tehnicki, kao bokser, Josua je broj 1, Usik je dobar, Furry je previse opusten u ringu, ima neki neobican stil. ali je za svoje kg veoma brz,vise puta Wilder je isao da mu glavu razvali, ali se ovaj uvijek nekako izmakne, pa su promasaji kostali mnogo Wildera, na kraju je i nokautiran. Pobijedit ce ga Furi i ovaj put, cekam da Joshua bude iduci protivnik, mada je Furry prvi srusio Klicka mladjeg sa trona.Bice gusto, dajem prednost Joshui, kvalitetniji je bokser svakako.
makelele
Najopasniji je borac zbog toga sto ima losu tehniku, a najbrutalniju udarčinu, pa lik bi komotno uspavao bika. On moze gubiti 12 rundi, ali ako te jednom pogodi, padaš... to je dokazao u prvoj borbi sa furyem... fury dominirao citav mec i pred kraj ne zna ni on sam kako je oborio furya 2 puta, a jos vece cudo je to da je fury mogao ustat u sekundi nakon onake udarcine i to stotinku pred kraj odobravanja, to je filmska scena... sto se tice joshue, nije los, brutalno izgleda, ali brate ima staklenu bradu, malo ga udaris i vec se zaljulja, meksikanac mu je objasnio kako se boksa, onda poslije u uzvratu propastio sve zbog svoje neprofesionalnosti
Baboisback
Najopasniji borac na palenti?????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.