10

Komentari (10)

King_Kenny
...isplatilo se ustati u pola 5,mada su malo razvukli pa je tek poslije 5 poceo mec...najbolja borba u zadnjih 20 godina...Fury najkompletniji i najbolji borac bez konkurencije...Joshua ne bi 5 rundi sa njim prezivio,a Usyk bi imao neke sanse da pregura do kraja ali na bodove bi ga jednoglasno uzeo Fury.
BaboBih
Naravno ekspert i ovdje ostavlja svoj komentar, i naravno sve zna
Zoilomas
Mele
Udri tog napuhanog curana, koga je on to nokautirao od velikih imena ```?? Ruiz, Joshua, Usyk, svi bi ga namlatili sigurno.
amza
Zbog svega dzosua bjezi od tajsona furya jer ovo je zaosta jak boxer dok dzosua sminker no do koljena nije furyu
Dr.Lehrer
Svaka im čast obojici!! Vrh, muski i jako obojica... Oni koji su ovo mogli gledati uzivo, definitivno su imali sta i vidjeti...
burazengija
Kad je bila borba, jest mi krivo sto nisam gledao u pm...
user1597698961
U 3 unutru i to na kanalu arena fight,ko je imao moju tv mogao je gledati,jest da je bas rano bilo
Saimai1316
Kasnis urednice zlato drago,jesi se naspavo,kahvu popio,inace borba prije 3 sata zavrsila,ajd ti pajaj jos
celikze
bas to hahahhh
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.