Fury prebio Schwarza, a onda otišao u njegovu svlačionicu i napravio gospodski potez
Fury je nakon meča pohvalio Schwarza i pozvao ga da trenira s njim

Kralj Cigana oduševio svojim potezom

Fury prebio Schwarza, a onda otišao u njegovu svlačionicu i napravio gospodski potez

S. Pašalić

Tyson Fury je prošle noći tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio Toma Schwarza.

Fury je imao lagan posao protiv Nijemca te je vrlo brzo stigao do pobjede, a nakon toga je bio vidno raspoložen te je zapjevao i pjesmu grupe Aerosmith I Dont Want Miss a Thing.

Nakon što su dva boksera napustila ring, Fury je ponovo pokazao da je i pravi sportista, ali i gospodin pa je tako otišao u svlačionicu Schwarza te je pohvalio njegovu želju za pobjedom.

Fury se prvo obratio ocu njemačkog boksera riječima: "Vaš sin je odradio sjajan posao i trebate biti ponosni".

Nakon toga se obratio i Schwarzu kojeg je pohvalio te ga je pozvao da trenira s njim:

"Došao si odlučan pobijediti i to puno znači. Vidio sam nedavno neke ljude, i po njihovom govoru tijela se vidjelo da se ne žele boriti. Ti se nisi predao. Pokušat ću te ubaciti na moj sljedeći program. Dođi trenirati sa mnom", rekao je Fury.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi