Izraelski borac spremio raketu za muslimane: Za Khabiba, Islama, Khamzata i Belala

Nevjerovatno

Izraelski borac spremio raketu za muslimane: Za Khabiba, Islama, Khamzata i Belala

Midhat Šljivak

Izraelski MMA borac Haim Gozali (50) šokirao je svijet objavom na društvenim mrežama u kojoj jasno poziva na ubistvo muslimana i u ime poznatih boraca Khabiba Nurmagomedova, Islama Makhacheva, Khazmata Chimaeva i Belala Muhammada. Za njih je sremio posebnu raketu.

Nekadašnji izraelski MMA borac, a sada učesnik bare-knucklea Haim Gonzali, napravio je ogroman skandal jer je 'pripremio' posebnu raketu za muslimane iz MMA svijeta.

On je objavio fotografiju rakete na kojoj su ispisana imena poznatih boraca muslimama. Tu su Khabib Nurmagomedov, Belal Muhammad, Islam Makhachev i Khamzat Chimaev, te im je uputio poruku.

"Ovo je za vas miševi od Haima Gozalija - Izrael"...

Oglasi

Ova zvjerska objava ubrzo se proširila širom svijeta. Dobila je brojne osude, ali bi definitivno borilački svijet trebao reagovati i zabraniti borbu kako Gozaliju, tako i njegovom sinu Avivu koji je član Bellatora.

I Haim je bio nekadašnja zvijezda ove organizacije. Radi se o čovjeku koji ima crni pojas petog stepena BJJ-a, a takmičio se u srednjoj i poluteškoj kategoriji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzEWLxlI0Ea/[/instagram]

Tokom MMA karijere ostvario je 15 pobjeda i šest poraza, dok je u boksu bez rukavica upisao dvije pobjede u dva nastupa.

Služio je naravno izraelsku vojsku. Bio je dio granične policije, a kako bi zaradio za život jedno vrijeme je radio kao izbacivač u noćnom klubu, gdje je često imao incidente.

U jednom obračunu je izboden. Imao je šest ubodnih rana, no uspio je preživjeti i nastaviti karijeru.

Jasno je svima da mrzi muslimane. Na njegovim društvenim mrežama često objavljuje postove protiv muslimana, no za sada niko ne reaguje, što i nije neko čudo.

Ovakve stvari jednostavno ne smiju proći nekažnjeno.

Top Komentari

Kakaks
Tastatura pussy hahaha Samljeo bi ga Khabib ko cevape hahaha
1 0
Kakaks
Neka im poduva hašima...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti