Haos na press konferenciji: Big Baby odgurnuo Joshuu
Nije trebalo dugo da se atmosfera zagrije

Susret dva boksera prvi put od najave njihove borbe

Haos na press konferenciji: Big Baby odgurnuo Joshuu

S. Pašalić

Jarrell 'Big Baby' Miller odgurnuo je Anthonyja Joshuu dok su se dva boksera našli licem u lice  na press konferenciji u New Yorku.

Joshua i Miller su se 'zakačili' prije nego što je i jedna riječ progovorena u utorak u Madison Square Gardenu uoči događaja koji će se održati 1. juna u kojem će se dva boksera u teškoj kategoriji boriti za naslov svjetskog prvaka.

Nakon što je Miller odgurnuo Joshuu dva boksera su razmijenili nekoliko riječi iz neposredne blizine prije nego što ih je osiguranje uspjelo razdvojiti.

Anthony Joshua je neporažen u ovoj kategoriji sa omjerom 22-0, dok je Miller također neporažen iz 24 meča ima 23 pobjede uz jedan neriješen meč.

Joshua će se prvi put boriti van Velike Britanije, a protiv Millera će braniti pojaseve u WBO, WBA i IBF organizacijama.

Top Komentari

Mrzimnepravdu
Ovaj maler t.j Miller baš ima glavu kao vreću za trening, nadam se da će mu je Joshua prosut po podu i podebljat mu facu za par cenata! Odvratan lik, oholnik pravi! Baš imam želju da mu facu malo izokrenem, šteta sto je daleko ;)
2 0
Adnanos
Ovo je sport kao sto je wrestling. Ne bas isto ali su principi isti. Zabavljaj publiku, glumi i zaradi pare na budalama.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi