"On je je.... cinkaroš, pacov i terorista, ne znam kako je ušao u ovu državu"

McGregor izvrijeđao Khabibovog menadžera

"On je je.... cinkaroš, pacov i terorista, ne znam kako je ušao u ovu državu"

Midhat Šljivak

Dok borilački svijet nestrpljivo čeka obračun Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, irska MMA zvijezda i glavna faca UFC-a, ne zatvara usta pred ovaj duel.

Nakon što je proteklih dana poprilično izvrijeđao Dagestanca čak mu nudeći i alkohol, iako zna da je musliman, sada je njegovog menadžera Alija Abdelaziza nazvao pogrdnim imenima.

Irac je na sinoćnjoj press konferenciji itekako bio brutalan.

"On je jebeni cinkaroš, terorista i pacov. Skinut je sa leta iz Caira za New York 11. septembra 2001. godine. Uhvaćen je sa pet pasoša, postao je cinkaroš i prijavio je ljude koji su radili s njim. Ne znam kako je ovaj čovjek ušao u jebenu državu", istakao je McGregor, te je dodao:

"Siguran sam da su svi ovi Irci imali posla sa imigracionom službom. Moja porodica je čak zaustavljanja na aerodromu i ne znam kako je prošao ovaj čovjek sa takvom prošlošću", rekao je McGregor.

Top Komentari

Keno
Lol cuj irac govori o terorizmu, ne pametuj tvoj narod je najgori sto se tice toga
17 1
Mr.Balboa
Ovaj covjek je jednostavno sramota za ovaj sport I cudim se I pitam,pa kako li je moguce da sada niko ama bas ne reaguje na ovakve optuzbe I izjave ovog tzv malog sampiona,ma ti si nula od covjeka,a naletit ces ti samo polako!!!
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi