Haos u restoranu: Saunders gađao Wildera piletinom, pa pobjegao

Bokseri napravili ludnicu

Haos u restoranu: Saunders gađao Wildera piletinom, pa pobjegao

Endin Čaušević

Ljubitelji boksa večeras mogu pratiti takmičenje u Belfastu gdje će učestvovati veliki broj poznatih boksera, a u centru pažnje našli su se Tyson Fury i Deonatay Wilder.

Fury će se večeras boriti protiv italjanskog boksera Francesca Pianeta što će mu biti zagrijavanje za veliki okršaj protiv Wildera koji je napravio haos na jučerašnjem vaganju. On je odmah htio da se suprostavi Furyju, ali je osiguranje zaustavilo veći incident.

Ipak, Wilder nije mogao bez problema. Naime, sinoć je večerao u jednom resotranu u Belfastu gdje je gotovo došlo do tuče sa još jednim bokserom, a upitanju je Billy Joe Saunders. Činilo se daje Saunders prišao stolu za kojim je sjedio WIlder kako bi mu se izvinio za rasističke uvrede, ali to nije bio slučaj.

Kada je prišao stolu pozdravio se sa WIlderovim timom, no onda je ponovo dobacio uvredu na račun ameičkog boksera koji je ustao i želio da se obračuna sa Saundersom koji je imao lukav plan. Nakon što je izazvao haos piletinom je gađao Wildera, a onda ekspresno pobjegao. Wilder je pokušao da ga stigne i uhvati, ali nije uspio.

Top Komentari

Keno
Nije ga uopste wilder ganjao, taj u crvenom je njigov prijatelj, ili niste gledali snimak ili ne znate ko je upravo Wilder
5 1
Šaraf
Majmuni
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi