Hollywood snima film o Furyju, a on birao glumca koji će ga glumiti i šokirao režisere

To baš neće moći

Hollywood snima film o Furyju, a on birao glumca koji će ga glumiti i šokirao režisere

Endin Čaušević

Svjetski prvak Tyson Fury otkrio je da pregovara s predstavnicima filmskih kompanija iz Hollywooda da snimaju film o njemu.

Već neko vrijeme se špekuliše o tome da će se snimati film o Furyjevom životu, a britanski bokser je to potvrdio. Fury je u životu prošao sve i svašta i sigurno da će biti mnoštvo materijala kada se film bude snimao.

U razgovoru za BT Sport on je potvrdio da je održao razgovore s filmskim režiserima iz Hollywooda i da je plan da snimanje filma "The Tyson Fury life story" počne naredne godine.

Furyja su pitali za kojeg glumca smatra da bi ga trebao glumiti, a njegov odgovor je sve iznenadio jer se radi o tamnoputom glumcu.

"Pitali su me kojeg glumca želim da me glumi u filmu. Odmah sam rekao da je to Denzel Washington. On je fantastičan glumac koji može svakog da odglumi. Ne znam kako bi izveo moj glas, ali ne sumnjam da bi nešto smislio. Oni su me tad čudno gledali i samo se smijali. Na kraju sam rekao da oni donesu odluku. Očito je nemoguće da me glumi neko ko nije bijelac. Jedva čekam da vidim ko će to biti", rekao je Fury.

Top Komentari

Zulfikar
Ko drugi da glumi osim Jason Stathama.
4 0
Malilav22
A Muhamad Lika ce Glumit
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi