Mike Tyson protiv Tysona Furyja!

Fury prihvatio poziv za borbu

Mike Tyson protiv Tysona Furyja!

Midhat Šljivak

Mike Tyson borit će se protiv Tysona Furyja.

Ovo je danas objavio WBC prvak Fury u razgovoru za BT Sport i tvrdi da je prihvatio ponudu Mikea Tysona za egzibicioni meč.

"Dobio sam poziv za borbu protiv Mikea Tysona i nisam mogao vjerovati. Rekao sam 'da' nego šta da hoću", rekao je Fury i dodao je:

"Mislim da je on veoma ozbiljan da odradi nekoliko borbi", poručio je Fury i tvrdi da ipak treba očekivati da će Mike i ostale borbe odraditi kao egzibicione.

"Mislim da su on i Holyfield malo prestari za to, ali ko sam ja da govorim za šta je neko sposoban? Ne želim uništiti ničije snove", rekao je Fury.

Top Komentari

AjdinVL
Šta znači egzibicioni?! Nosit će kacige?! Plesat će bez udaranja?! Skraćen broj rundi?! Odradit ce javni sparing?! Ne razumijem šta znači egzibicioni meč.
3 2
Chupy
Egzibicija?? Bezveze! Neka dignu formu i neka ljudski odboksaju 3 runde! I neka pobijedi bolji. Bolje tri runde gledati ozbiljnog boksa, nego 10 trckaranja po ringu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi