Ide ka transformaciji života: Andy Ruiz za nekoliko sedmica smršao čak 20 kilograma i šokirao sve

Sprema se za povratak u ring

Ide ka transformaciji života: Andy Ruiz za nekoliko sedmica smršao čak 20 kilograma i šokirao sve

E. Čaušević

Andy Ruiz je prije godinu dana šokirao bokserski svijet nakon što je pobijedio Anthonyja Joshuu i postao prvak svijeta.

Ruiz se te večeri borio fantastično i zasluženo je stigao do pobjede iako su svi mislili da će ga Joshua premlatiti i lagano doći do odbrane titule. No, iamo se prije meča spremao samo mjesec dana Ruiz je svojoj borbom oduševio sve i stigao do titule prvaka.

Ova pobjeda donijela mu je ogroman novac i Ruiz se već narednog dana maksimalno opustio. Počeo je trošiti novac na sve i svašta, te se za nekoliko mjeseci nevjerovatno udebljao.

Zbog raskošnog života boks mu je bio sporedna stvar, a zbog toga je šest mjeseci kasnije lagano poražen u revanšu od Joshue. No, čini se da je Ruiz konačno odlučio da se vrati tamo gdje mu je mjesto, te se izgleda dozvao pameti.

On već neko vrijeme vrijedno trenira i na njegovom tijelu je već sada jasna razlika. Američki mediji pišu da je već "skinuo" oko 20 kilograma, ali da mu je cilj da bude još mršaviji i konačno da više ne bude samo upamćen kao debeli bokser.

Ruiz je objavio nekoliko videa iz teretane i pokazao je da trenira punom parom, a njegov izgled je oduševio javnost. Jasno je da se Ruiz želi vratiti na velika vrata i nadamo se da će se to uskoro desiti.

Top Komentari

MirzaBarucic
Izmršao ... ? Ovo je kao trebalo značiti nešto?
3 1
MirzaBarucic
Bravo momci, ispravili ste grešku u naslovu. Sad još samo ispravite pravopisne greške u tekstu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi