Debeli Igor ima 260 kilograma - Ne zna se tući, ali voli da se bruka
Debeli Igor se pojavio u borbi s 260 kilograma težine, ali mu to nije pomoglo (Foto: Screenshot)

Nevjerovatne scene

Debeli Igor ima 260 kilograma - Ne zna se tući, ali voli da se bruka

Midhat Šljivak

Borilačke organizacije širom svijeta u svoje redove sve više dovode borce koji kvalitetom nisu ni za onih najslabijih organizacija. Tako je i ruski 'Gentlemans Fight Club' odlučio angažovati čovjeka od 260 kilograma, a ovaj se uspio obrukati u prvoj borbi.

Čovjek od 260 kilograma imena Igor našao se oči u oči s mnogo manjim rivalom u ruskoj organizaciji 'Gentlemans Fight Club'. Ništa nije napravio i obrukao se u nekoliko sekundi.

Odavno je dobro poznato da kilogrami u borilačkom sportu ne znače ništa. Oni koji ih imaju previše mnogo lakše padaju od spremnog sportiste, a to je pokazao i ovaj Rus.

On se pojavio u organizaciji koja se bavi borbama džentlmena. Obavezne su košulje, kravate ili leptir mašne i zatim se ulazi u krug okružen drugim momcima koji su tu.

Nesretnik je očigledno pomislio da se zna boriti. Osim pozdrava nije napravio ništa jer ga je mnogo manji protivnik nokautirao prvim ozbiljnim udarcem.

Krenuo je debeljuca naprijed. Mislio je da ima šanse protiv mnogo pokretljivijeg protivnika koji ima oko 80-ak kilograma, ali dobro se prevario.

Oglasi

Nekoliko udaraca u tijelo, a zatim i prvi udarac u glavu, koji nije bio nešto posebno jak, završio je borilačku karijeru ovom debeljuci koji je ostao ležati nokautiran.

Nakon ove bruke izvjesno je da debeljuca neće dugo zakoračiti u borbe. Nastup mu je izgledao smiješan i teško da će ga više zvati.

Treba napomenuti da je ova borilačka promocija nelegalna. Ne postoje pravila, svako se može boriti sa svakim, a Igor se nakon meča pravdao da mu je udarac u oko bio koban i da je zbog toga odustao.

Realno gledajući po njegovim pokretima teško da bi išta značajno napravio i da je borba duže potrajala jer jednostavno je pretežak da bi ugrozio rivala.

Pogledajte ovu zaista bizarnu scenu iz Rusije i ocijenite sami je li pao od udarca ili uboda u oko.

Oglasi