Pištoljem krenuo na izbacivača, ali bolje da ga nije potegao

Nevjerovatna scena

Pištoljem krenuo na izbacivača, ali bolje da ga nije potegao

Midhat Šljivak

Borilački sportovi itekako mogu pomoći u određenim životnim situacijama.

Oni itekako mogu pomoći kada vam je život u opasnosti, pa čak i kada suprotna strana ima oružje u rukama.

Jedan od takvih primjera pojavio se na društvenim mrežama, a kompletna scena snimljena je nadzornim kamerama jednog noćnog kluba.

Momak koji radi kao izbacivač uklonio je napornog gosta iz kluba, ali ovaj nije odustajao i odlučio se vratiti kako bi se obračunao s momkom koji ga je izbacio.

Sa sobom je donio i pištolj. Nakon kraće rasprave odlučio je da ga potegne na izbacivača, ali ovaj momak je majstor mješovitih borilačkih sportova i to je pokazao.

Upereni pištolj mu nije smetao da odradi svoj posao. Ubrzo je krenuo u napad i 'pištoljdžiju' je žestokim udarcima ubrzo poslao na pod.

Oglasi

Bili su to zaista žestoki udarci. Momak s pištoljem ubrzo je s završio u nokautu, a zatim je izbacivaču stigla pomoć od ostalih kolega.

Pištolj je na kraju završio u njihovim rukama. Momak je pokazao izuzetnu hrabrost jer ne smije svako krenuti na pištolj, pa čak i kad je u pitanju amater u rukovanju.

Borilački sportovi su definitivno prava stvar za sve one koji su spremni raditi opasne poslove kao što su izbacivači u noćnom klubu.

Ovaj momak je imao sreću da je MMA majstor, boks mu je očigledno također jak i nasilni gost je to osjetio na svojoj koži.

Oglasi