Umišljeni YouTuber ušao u dvoranu, uslijedio je apsolutni cirkus i komentator je htio da ga prebije

Bilo je napeto

Umišljeni YouTuber ušao u dvoranu, uslijedio je apsolutni cirkus i komentator je htio da ga prebije

Admin Čaušević

Umišljeni YouTuber, Jake Paul nije omiljeni lik u UFC svijetu, to je potvrdio i događaj za vikend kada se pojavio u dvorani na Floridi. 

Paulova karijera u borilačkim sportovima se nastavila ovog mjeseca kada je nokautirao bivšeg UFC borca, Bena Askrena, ali to 23-godišnjaku uopšte nije popravilo reputaciju.

Prilikom njegovog dolaska navijači su ga odmah počeli psovati, a komentator borbe, Daniel Cormier je čim je ugledao Paula krenuo da se s njim obračuna.

Paul i Cormier su razmjenjivali poruke nakon što je Paul nokatutirao Askrena, a sve je kulminiralo kada su sreli oči u oči.

"Upravo sam vidio Paula, zaprijetio sam mu i rekao da se ne igra sa mnom. Razbit ću mu facu. Ošamarit ću ga", rekao je Cormier drugom komentatoru Joeu Roganu.

Oglasi

Nakon borbi na press konferenciji sve što se dešavalo je komentarisao i Dana White. Prvi čovjek UFC-a je prekršio jedno od vlastitih pravila da ne priča o borcima koji nisu pod njegovim ugovorom.

"Taj momak radi dobru stvar što se stavlja na mjesto da zaradi odličan novac. Svi pričate o njemu, Cormier ga ganja, znači da radi dobar posao", kazao je White.

Borba između Paula je imala 1.5 miliona "pay-per-view" gledatelja što je donijelo nevjerovatnu zaradu od 75 miliona dolara, ali je White skeptičan po pitanju tih cifri.

"Ne znam kakve su cifre, ali znate šta bi se desilo tom tipu da se bori u UFC-u? Ponovo pričam o ovom je*enom tpu. Dobija rukom izabrane protivnike i Bog zna šta će biti s njim."

"Cifre koje čujete su obično sranje. Uopšte nisu ostvarili toliku zaradu, ni blizu. Ne vjerujem u ništa šta kažu. To je je*eni cirkus. Ja sam ovdje razvio pravi biznis, ovo je sport", poručio je White.