Jednostavno mu nije dosta: Andy Ruiz razbacuje novac na sve strane

Meksikanac pretjeruje

Jednostavno mu nije dosta: Andy Ruiz razbacuje novac na sve strane

M. Šljivak

Nekadašnji prvak svijeta teške kategorije Andy Ruiz nastavio je razbacivati milione koje je dobio u mečevima protiv Anthonyja Joshue.


Meksičko-američki borac je preko noći postao bogat, no većunu novca je već potrošio na kuću, luksuzne automobile, provod i nakit.

Iako je dobio brojne savjete da uspori s razbacivanjem novca, Ruiz ne staje, već uveliko partija na sve strane.

Na Instagramu je objavio video ludog provoda s prijateljima, obnovio je zube, napucao Mercedesa, a jesti nikada nije ni prestao.

Ruiz očigledno još uvijek nije ušao u dvoranu nakon poraza od Joshue u decembru, a vidjet ćemo kad će to učiniti.

Za sada mu je mnogo bitniji provod.

Top Komentari

Torcida
Ima se moze se ****t ga , kad se istrosi eto ga u ring uzme 10-15 miliona dolara i opet po starom !!!
4 0
Chupy
Da los bokser, nije?! Vrhunski boxer sa pilecim mozgom. Al sto se kaze, "hoce mu se, moze mu se". Sto rece drug prije u komentaru, kad spiska sve, vrati se u ring uzme 10-15 mil i "jovo nanovo".
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi