UFC-ov prvak s puškom po imanju ganjao provalnika, pa snimak objavio na internetu

Jon Jones u akciji

UFC-ov prvak s puškom po imanju ganjao provalnika, pa snimak objavio na internetu

Edmir Škorić

MMA borac i UFC prvak Jon Jones ganjao je puškom provalnika sa svog imanja.

Na društvene mreže je sam Jones postavio snimak sa sigurnosne kamere njegove kuće, a na istom se vidi kako se lopov muva oko njegovog automobila koji je bio parkiran ispred garaže.

Uspio je da provali u jedno vozilo, ali je onda počeo da laje pas koji čuva imanje, da bi se probudio i sam UFC-prvak.

On se prikrao do automobila i sa puškom pokucao na prozor, a šokirani lopov je počeo da bježi. - Završilo se tako što sam puškom pokucao na vozačev prozor. Sledeći put, ako budeš pokušao da opljačkaš nekoga, budi siguran da možeš da zbrišeš. Imao je sreće, bio sam dovoljno pametan da ne zapucam u čoveka koji beži. Ljudi, znam da su teška vremena, ali život nije vredan posedovanja materijalnih stvari - napisao je na Instagramu Džon Džons.

"Završilo se tako što sam puškom pokucao na vozačev prozor. Sljedeći put, ako budeš pokušao da opljačkaš nekoga, budi siguran da možeš da zbrišeš. Imao je sreće, bio sam dovoljno pametan da ne zapucam u čovjeka koji bježi. Ljudi, znam da su teška vremena, ali život nije vrijedan posjedovanja materijalnih stvari", napisao je Jones.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti