"Joshua, bolje da me izbjegavaš..."

Tyson Fury opet prijeti

"Joshua, bolje da me izbjegavaš..."

E. Škorić

Anthony Joshua sinoć je nastavio niz neporaženosti pošto je savladao Rusa Alexandera Povetkina nokautom u sedmoj rundi.

Tako je Joshua zadržao WBO, WBA, IFB i manje cijenjen IBO pojas, a u 22. meču je stigao do 22. pobjede, od čega je 21. nokautom.

Nakon što je savladao na Wembleyju 39-godišnjeg ruskog boksera, stigle su razne prozivke i to od Tysona Furyja.

"Sada mogu reć Joshui ili organizatorima da se nikada neće boriti s Gypsy Kingom. Nikada. Spominju Wildera ili Whytea, ali mene nisu spominjali. Njima je ok da se bore sa čovjekom kojii ma 39 godina i koji je upola manji", kazao je Fury.

"Joshua nije ni blizu, on je spor, metodičan i trom. Snažan jeste, ali su takvi svi. Izbjegavaj me, da sam na tvom mjsetu isto bih radio, jer bih te pretukao", poručio je samoprozvani Kralj cigana.

Top Komentari

hanson
Narkomanu idi beri zeljezo
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi