Joshua i ekipa u problemu: Andy Ruiz postavio uslove za revanš i oni nisu nimalo ugodni

Traži ogromnu cifru

Joshua i ekipa u problemu: Andy Ruiz postavio uslove za revanš i oni nisu nimalo ugodni

M. Šljivak

Andy Ruiz JR šokirao je svijet kada je prije sedam dana u New Yorku pobijedio najveću zvijezdu svjetskog boksa Anthonyja Joshuu.

Tako je nevjerovatni Meksikanac napravio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti ovog borilačkog sporta, a tim britanskog boksera je odmah najavio revanš.

Međutim, kako bi vratio izgubljene titule, Joshua i njegov tim će morati dobro da plate, jer je Ruiz postavio svoje uslove za revanš u Velikoj Britaniji.

On od promotora Eddieja Hearna i tima Joshua traži čak 50 miliona dolara.

"Da, u novembru ili decembru će biti revanš", potvrdio je Ruiz, a zatim je nastavio:

"Trenutno moj tim pregovara, a ja do revanša želim ostati zdrav, jer želim biti potpuno spreman. Volio bih da se meč održi u SAD-u ili Meksiku, ali sve zavisi od tima",dodao je Ruiz i potom je postavio uslove za koje će ići u Veliku Britaniju.

"Ako žele da idem tamo, morat će mi dati 50 miliona dolara. Takvi su pregovori", istakao je Ruiz.

Pobjedom protiv Joshue Ruiz je došao do 33. pobjede u karijeri u kojoj ima i samo jedan poraz i to od Josepha Parkera većinskom odlukom sudija.

Top Komentari

Keno
Prije prve borbe je skoro pa sve vec dogoverno za rematch, moze on svasta da zeli al to su samo price da vidi sta moze izvuci uz pomoc medije i fanova
0 0
Zoilomas
Picka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi