I Mourinho je pružio ruku, a njegov pogled sve govori: Naklon za velikog šampiona

Sve je završeno već u drugoj rundi, a vidjeli smo veliki broj poznatih

I Mourinho je pružio ruku, a njegov pogled sve govori: Naklon za velikog šampiona

S. Mlaćo

Pravi bokserski spektakl gledali smo sinoć u Saudijskoj Arabiji.

Antony Joshua je već u drugoj rundi brutalno uspavao Francisa Ngannoua, te slavio pobjedu.

Kamerunac se nije uplašio Joshue, ali se vidjelo da teško 'diše' već u prvoj rundi, a onda je u drugoj dobio žestok udarac i tu je bio njegov kraj.

Joshua je tako stigao do 28. pobjede u profesionalnoj karijeri, te najavio veliki povratak na vrh teške kategorije.

Nakon meča primao je čestitke, a posebna je bila ona od legendarnog portugalskog nogometnog trenera Josea Mourinha.

Oglasi

Mourinho je bio u prvim redovima kod ringa, te je ustao kako bi Joshui pružio ruku i tako mu čestitao. Pored Mourinha bio je i legendarni Brazilac Ronaldo, koji je također pratio ovaj meč.

Organizatori borbe u Saudijskoj Arabiji su odlučili da pozovu veliki broj poznatih ličnosti iz svijeta sporta i tako dodatno uveličaju ovaj spektakl.

Na kraju su u tome i uspjeli, te je sve prošlo na fantastičan način.

Joshua kreće pripreme za nove izazove

"Ovdje sam da se borim. Šta nakon ovog? Zatvorit ću se u svoj kavez i izaći kad bude nova borba", poručio je Anthony Joshua koji sada cilja pobjednika meča Usyk - Fury.

Kada je Mourinho u pitanju, on je trenutno bez trenerskog angažmana. Odlučio je nedavno se razići sa Romom, a u međuvremenu se povezuje sa velikim brojem klubova. Ipak, očigledno je odlučio karizmatični Portugalac da prvo 'napuni baterije', te zatim krene u nove izazove.

Ponuda ima, stalna sa povezivanja sa klubovima, ali i reprezentacijama, no konačnog dogovora još uvijek nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi