Kakav je bio Wilderov nokaut? Reakcija ring djevojaka sve govori
Foto: Screenshot

"Bronzani bombarder" sedmi put odbranio titulu WBC prvaka

Kakav je bio Wilderov nokaut? Reakcija ring djevojaka sve govori

Deontay Wilder je proteklog vikenda po sedmi put uspješno odbranio pojas WBC prvaka u teškoj kategoriji, nakon što je nokautirao svog izazivača Kubanca Luisa Ortiza u 10. rundi.

Nakon što je i sam izdržao nekoliko teških udaraca Ortiza tokom meča, Wilder je u 10. rundi uspio poslati svog protivnika na pod.

Uputio je Wilder nekoliko zaista razornih udaraca nakon kojih nije bilo spasa za Kubanca, a kako je izgledala njegova serija i u konačnici završni udarac najbolje oslikava reakcija ring djevojaka koje su su sve posmatrale sa sigurne udaljenosti.

Dvije ring djevojke su, blago rečeno, u šoku posmatrale finalne momente meča u kojem je Wilder stigao do svoje 40. profesionalne pobjede u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi